Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
150

Investeer in de kwaliteit van je relatie.

Welkom!

Mooi dat jullie er samen voor kiezen de online cursus ‘Houd me vast’ te volgen. Een investering die je relatie dubbel en dwars waard is. Deze digitale omgeving vormt de komende weken de basis van de cursus. Jullie worden er stap voor stap doorheen geleid. Hou Me Vast online bestaat uit acht sessies. Iedere sessie wordt gestart met een kort introductie filmpje, zodat jullie meteen aan de slag kunnen.

Tijd vrijmaken

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Zo is het ook voor jullie relatie. Naast het online gedeelte dat jij en je partner individueel volgen, wordt jullie na iedere sessie gevraagd om samen in gesprek te gaan over het thema van de sessie. Het is aan te raden om daar bewust tijd in jullie agenda voor vrij te maken. Plan de gesprekken gewoon in, dan staat het maar alvast. Toch? Houd daarbij rekening met een tijdsinvestering van ongeveer twee uur, per persoon, per week.

In het kort

Jullie volgen beiden dezelfde cursus met dezelfde oefeningen, maar hebben een eigen account binnen deze online omgeving. De oefeningen die je maakt, vind je terug in een handig overzicht door op de button ‘online werkboek’ te klikken. Als je wilt, kun je het overzicht ook printen. Op die manier kun je de antwoorden gemakkelijk bij het gesprek met je partner te houden. Werk je liever in een papieren werkboek? Bestel dan het werkboek ‘Houd me vast’ in de webshop: www.eft.nl 

Via onderstaande links kom je bij de juiste cursus terecht.

We wensen jullie veel succes én plezier bij het doorlopen van dit programma en in de gesprekken met elkaar!

Stichting EFT Nederland